Hírek

Tisztelt Szülők!  Somogyszentpál Község Önkormányzata a gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény értelmében a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő hátrányos illetve halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek (18. életév betöltéséig) részére ingyenes déli meleg főétkezést biztosít a szülő kérelmére.  Igényelni formanyomtatványon lehet az Önkormányzat igazgatási irodájában 2020. 10. 01. napjáig.

DSCN1281Hajnal óta nagy volt a nyüzsgés Somogyszentpálon a közösségformáló Sokszínű Fesztivál rendezvénye miatt, melyen egy nagyon fontos és hagyományőrző esemény, a Kisvasúti nap résztvevőit is vendégül látták. A rendezvényt Poszáné Szabó Edit polgármester asszony nyitotta meg köszöntő beszédével. Helyi fellépőként Hodorics Rebeka, Hodorics Domonkos, Szentes Mirtill és Orsós Marin dinamikus néptáncműsorát láthatta a szép számmal megjelent közönség. A fesztivál alatt a méltán híres Kalina Enikő és Dócs Péter nótaénekesek, Lendvai Ferenc és cigányzenekara kíséretében szolgáltatták színvonalas műsorukat. Volt hagyományos helyi pogácsa, húsos káposzta, limonádé, illetve gyermekeknek kézműves foglalkozás. A polgármesteri hivatal udvarán, a fák árnyékában egy kellemes délutánt tölthettek el a megjelentek. 

Somogyszentpál Község Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő nyilvános ülését 2020. szeptember 3. napján 12 órai kezdettel tartja, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

A Kéthelyi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola értesíti a tanulóit és szüleiket, hogy tanévnyitó ünnepélyét 2020.09.01-én 8.00 órakor tartja, az óvintézkedések betartása mellett.

A Volánbusz 6161 Marcali - Kéthely - Somogyszentpál autóbuszvonalon 2020. szeptember elsejétől az alábbi változás lép életbe:

  • a Somogyszentpál, Kisperjésről munkanapokon 04:51 órakor Marcaliba közlekedő autóbuszjárat 5 perccel korábban - 04.46 órakor - közlekedik

 

DSCN0787Augusztus 10-én korán reggel lelkes készülődésre virradt Somogyaszaló. A település diákjai egynapos kirándulásra készültek. Úticéljuk Somogyszentpál, a kiemelt üdülőövezetben fekvő község volt. A gyerekek izgatottan indultak útjukra, Balatonfenyvesről kisvasúttal látogatták meg a nyolcszáz fős települést, ahol Poszáné Szabó Edit, Somogyszentpál polgármestere várta a kiránduló iskolásokat.

cimer 1Somogyszentpál Község Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő nyilvános ülését 2020. augusztus 13. napján 10 órai kezdettel tartja, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 85/339-303

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00