Hírek

DSCN1281Hajnal óta nagy volt a nyüzsgés Somogyszentpálon a közösségformáló Sokszínű Fesztivál rendezvénye miatt, melyen egy nagyon fontos és hagyományőrző esemény, a Kisvasúti nap résztvevőit is vendégül látták. A rendezvényt Poszáné Szabó Edit polgármester asszony nyitotta meg köszöntő beszédével. Helyi fellépőként Hodorics Rebeka, Hodorics Domonkos, Szentes Mirtill és Orsós Marin dinamikus néptáncműsorát láthatta a szép számmal megjelent közönség. A fesztivál alatt a méltán híres Kalina Enikő és Dócs Péter nótaénekesek, Lendvai Ferenc és cigányzenekara kíséretében szolgáltatták színvonalas műsorukat. Volt hagyományos helyi pogácsa, húsos káposzta, limonádé, illetve gyermekeknek kézműves foglalkozás. A polgármesteri hivatal udvarán, a fák árnyékában egy kellemes délutánt tölthettek el a megjelentek. 

 

 
 
 
 
 

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00