Hírek

Poszáné Szabó Edit Somogyszentpál Község Önkormányzatának polgármestere természetbeni felajánlások reményében keresett fel vállalkozókat, ismerősöket. A koronavírus okozta veszélyhelyzetben Dócs Péter és Kalina Enikő bravúros nótaénekes páros vecsési savanyú káposztával járult hozzá a falu éléskamrájához. Több mint háromszáz kilogramm savanyított káposzta érkezett Vecsésről Somogyszentpálra csütörtökön. A C-vitaminban gazdag savanyúság mellé ponty is jutott a településen élők háztartásába. A Tógazda Zrt. kettőszáz kilogramm élőhalat ajánlott fel segítségnyújtásként a falu számára. A település aprajáról sem feledkeztek meg, a helyi élelmiszerbolt vezetője Merő Róbert és Szvoboda Gyuláné csoki nyuszival kedveskedett Húsvét alkalmából a kisgyermekes családoknak. Gazdag Lászlóné és Bognárné Mohari Mónika  az élelmiszercsomag mellé saját készítésű maszkokat varrt napokon keresztül a falu számára, hogy a kijárási korlátozás alatt a munkába járás és a szükséges bevásárlás ideje alatt óvják a maguk és egymás egészségét a községben élők. 

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00