Hírek

Mulatság 12020. március 7-én Mulatság volt Somogyszentpálon. Megtisztelve gyermekek és felnőttek hosszú és fáradhatatlan felkészülését, a község lakói szép számmal jelentek meg, e bohókás, jó hangulatú, de mindenekelőtt magas színvonalú rendezvényen. Poszáné Szabó Edit polgármester asszony köszöntője után, a Tündérrózsa Óvoda lelkes kis lurkói nyitották meg a programok sorát egy elismerésre méltó produkcióval. 

Ezt követte a Roma Szív együttes, mai slágerek kisperjési feldolgozásban, táncos produkcióval. A Somogyszentpáli amatőr színész társulat: Hófehérke és a hét törpe paródia. Japán cserediák műsor: Falu végén kurta kocsma. 

Somogyszentpáli csibészek: Zenés-táncos műsorKözös produkció: 100Ft-nak 50 a fele, Az a szép, az a szép…A programok zárásaként Poszáné Szabó Edit polgármester asszony lepte meg a közönséget egy dallal.

A műsorok után az adományokból összegyűlt süteményekből fogyaszthattak a megjelentek, melyet külön köszönünk a készítőknek. A legkisebbeknek pedig arcfestéssel kedveskedtek.

Szervező: Amilla Egyesület; Támogatók: Somogyszentpál Község Önkormányzata, DEH Kft.

Minden fellépőnek, rendezőnek és felkészítőnek szívből gratulálunk!

 

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 85/339-303

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00