Hírek

Tisztelt somogyszentpáli Lakosok! Az 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozat alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek majd.

A FENTI KORMÁNYHATÁROZAT ALAPJÁN:

HÁZTARTÁSONKÉNT EGY, A JELEN TÁJÉKOZTATÓHOZ MELLÉKELT IGÉNYBEJELENTÉS NYÚJTHATÓ BE AZ ÖNKORMÁNYZATON 2018. OKTÓBER 15. NAPJÁIG (HÉTFŐIG) ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐBEN. AZ IGÉNYBEJELENTÉS BENYÚJTÁSÁRA MEGADOTT HATÁRIDŐ JOGVESZTŐ!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
Háztartásnak minősül ezen igénybejelentés szempontjából az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.
Az igénylőnek az adott háztartás a bejelentett lakóhelye vagy bejelentett tartózkodási helye kell legyen.
Az igénybejelentésen rögzíteni kell az igényelt fűtőanyag fajtáját, ami később nem módosítható.
Nem felel meg a háztartás a feltételeknek, amennyiben a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben részesült.
A benyújtott igények jogosságát az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrizheti szúrópróbaszerű, helyszíni vizsgálattal. Ha a vizsgálat eredményeképpen valószínűsíthető, hogy az igénybejelentő rosszhiszeműen járt el, az önkormányzat szabálysértési vagy büntetőeljárást kezdeményez vele szemben.

A BENYÚJTOTT IGÉNYEKKEL KAPCSOLATOS ELJÁRÁS AZ ALÁBBIAK SZERINT ALAKUL:
Az igények legkésőbb 2018. október 15- i beérkezését követően azokat összesítjük és továbbítjuk a Magyar Államkincsár Somogy Megyei Igazgatóságához. 2018. október 31- ig a Belügyminisztérium tájékoztatja a Kormányt az igényfelmérés eredményéről és a szükséges források önkormányzatonkénti összegéről ezzel egyidejűleg születik kormánydöntés. A megítélt támogatás természetbeni, az önkormányzattal a szükséges beszerzési vagy közbeszerzési eljárást követően megállapodást kötő vállalkozásoknál lesz majd átvehető az önkormányzattól kapott igazolás alapján.

igénybejelentő (doc)

adatkezelési tájékoztató (pdf)

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 85/339-303

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00