Hírek
Tisztelt Lakosság! Az elmúlt bő egy évünket beárnyékolta a koronavírus járvány. Rengeteg váratlan kihívással, szívszorító emberi tragédiákkal, teljesítőképességük határait feszegető egészségügyi dolgozókkal és sokszor kilátástalannak tűnő helyzetekkel szembesültünk nap mint nap. De az emberiség történelme során számtalanszor bebizonyosodott, hogy a legnehezebb időszakokban is mindig van remény. A pandémia alatt a reményt pedig azok a legtöbbször névtelen és arctalan hősök jelentették, akik kapaszkodót, biztos pontot nyújtottak a betegek és hozzátartozóik számára.
Engedjék meg, hogy felhívjuk a figyelmüket Somogyszentpál település kiváló egészségügyi dolgozójára, akire méltán büszkék lehetünk: Androvicsné Niklai Annára, kedves kollégánkra.
Köszönjük az áldozatos munkádat Panni!
http://www.koszonetahosoknek.hu/hosok.html

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00