Hírek
A községünkben az 1700-as években épült műemlék templom felújítására Somogyszentpál Község Önkormányzata jótékonysági rendezvényt szervez 2021.június 19-én. Tisztelettel kérem Önöket, hogy amennyiben módjukban áll és van valami kötődésük vagy kellemes emlékük kicsi falunkkal kapcsolatban, illetve szívesen segítenének adományaikkal, hogy szép legyen a falu ékessége, akkor vegyenek részt e nemes rendezvényen.
Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, mondhatnám, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges. Mit ér egy csepp víz?....... De milliomonként egyesült cseppek megdöbbentő erőt fejtenek ki.
 
Nagyon sok szeretettel várjuk Önöket!
 
Poszáné Szabó Edit
polgármester
 
plakat templom nyomtat 2021

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00