Hírek

Tisztelt Somogyszentpáli Lakosság! Bizonyára mindenki előtt ismert, hogy a Magyarország Kormánya 104/2021 (III.5.) Korm. rendeletében újabb szigorításokat vezetett be 2021. március 8 napjától a koronavírus tömeges terjedésének megelőzése érdekében.

 • 2021.03.08 - 2021.04.07-ig az óvodákban rendkívüli szünetet rendeltek el. Az óvoda csak ügyeleti rendszerben működik. A gyermekfelügyeletet mindenképpen előre kell jelezni az intézményvezető által közölt feltételek szerint. Minden óvodás gyermek a napi 3x étkezést kiszállítással otthonába kapja eldobható csomagolásban.
 • 2021.03.08.-2021.04.07-ig az általános iskolákban is áttérnek a digitális és távoktatásra. A Kéthelyi iskolába járó gyerekek 2021-03.09 (kedd) napjától Kéthelyről kapják az ebédet, melyet munkatársaink fognak kiosztani. FONTOS! Megkérem azokat a szülőket, akiknek a gyermeke máshova jár általános iskolába és kéri az étkezést kérem, jelezze a 85/339-303-as telefonszámon.
 • Községünkben az élelmiszerbolt és a posta a járványügyi szabályok betartásával nyitva tart.

 

2021.03.08 - 2021.03.22 között:

 • Fenti kormányrendelet értelmében 2021.03-08-2021.03.22 között a MASZK VISELÉSE ÉS A 1,5-2 m-es TÁVOLSÁGTARTÁS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉN KÖTELEZŐ KÖZTERÜLETEKEN IS!!!!!
 • A Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás szünetel. Ügyeket intézni kizárólag írásban, telefonon vagy e-mail üzenetben. Kérem, használják a kihelyezett postaládát, a 85/339-303 telefonszámot és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címet.
 • Ezen időszakban kizárólag az élelmiszert árusító, az építőipari, mezőgazdasági, gépjárműalkatrészt forgalmazó üzletek, a drogériák és gyógyszertárak tarthatnak nyitva.
 • A csillagpont zárva tart, a szociális munkások online formában segítenek a családoknak.
 • A háziorvosi rendelés a szokásos napokon működik. A váróban egyszerre 4 ember tartózkodhat a 1,5 m távolság betartásával. Maszk viselése mindenhol kötelező!!!
 • Az élelmiszerbolt és a posta előtti (nem vásárlási szándékú várakozás céljából) csoportosulás TILOS!
 • Érvényben maradnak az eddigi szigorítások, az este 8 és reggel 5 óra közötti kijárási korlátozás, a családi rendezvényekre, az egyéb rendezvényekre vonatkozó korlátozások.
 • Minden szolgáltatás a fenti időszak alatt szünetel.


Tisztelettel kérek mindenkit, a szigorú szabályok maradéktalan betartására. A rendőrség és a honvédség munkatársai folyamatosan ellenőrzést tartanak és a korlátozások megszegése komoly büntetést von maga után.

Mindenki érdeke, hogy még fokozottabban figyeljünk egymásra, hiszen a vírus rohamosan terjed.

Jó egészséget kívánok!

Poszáné Szabó Edit sk.
polgármester

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00