Hírek

20200422 DJI 0062Felhívjuk a Tisztelt Hozzátartozók figyelmét a lejárt sírhelyek megváltásának szükségességére. A lejárt sírokra levehető, síremlékeket nem rongáló, felhívó matricákat helyezünk ki, melyben kérjük a lejárt sírok tulajdonosait / gondozóit, hogy a helyi Önkormányzati Hivatalban, nyitvatartási időben, gondoskodjanak a sírhelyek újbóli megváltásáról.

 

Az újbóli megváltás összege normál sírhely esetén 10.000Ft / 25év továbbá dupla sírhely esetén 20.000Ft / 25év. A lejárt és meg nem váltott sírokat a 145/1999 kormányrendelet előírásainak betartása mellett felszámoljuk.

Kérjük a helyi Lakosokat, hogy kísérjék figyelemmel a kihelyezett felhívásokat és értesítsék erről az ismerős családokat!

Somogyszentpál Község Önkormányzata

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00