Hírek

IMG 20200409 120641w

Poszáné Szabó Edit Somogyszentpál Község polgármestere ma délelőtt dr. Steinmetz Ádám országgyűlési képviselőtől 3 db Lenovo típusú asztali számítógépet vett át Somogyszentpálon. A község polgármestere elmondta, a számítástechnikai eszközöket a kialakult veszélyhelyzetben a hátrányos helyzetű családok iskoláskorú gyermekeinek távoktatásban való részvételéhez biztosítja. A felajánlásnak nagyon örül, polgármesterként lelkiismeretesen szívén viseli a falu polgárainak sorsát. Ebben a nehéz időszakban a rendkívüli települési támogatás kiosztása mellett természetbeli felajánlásokért kilincselt. dr. Steinmetz Ádám országgyűlési képviselő az elsők között biztosította a falu első emberét a segítségnyújtásáról, és pár nap alatt összegyűjtötte a távoktatáshoz szükséges technikai eszközöket a falu gyermekei számára.     

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00