Hírek

Tisztelt Somogyszentpáli Lakosság! A Kormány 45/2020.(III.14.) Korm. rendelet 1.pont 2§ értelmében több intézkedés vált szükségessé, a koronavírus terjedésének megelőzése érdekénben. Somogyszentpálon jelenleg nincs tudomásunk koronavírussal fertőzöttekről.

  • 2020.március 16-tól a Tündérrózsa Óvoda bezár, kizárólag ügyeleti feladatokat láthat el indokolt esetben, ha mindkét szülő igazoltan dolgozik és nem tudják megoldani a gyermek felügyeletét. Az ügyelet 2020.március 18. szerdáig áll rendelkezésükre, addig szíveskedjenek megszervezni a gyermekek felügyeletét.

    Az Óvoda épületébe sem szülő, sem hozzátartozó nem léphet be. Amennyiben a gyermek lázas, köhög vagy náthás, kérem ügyeleti időben se hozzák az intézménybe. Az óvodás gyermekek részére élelmiszercsomag kerül kiosztásra.

  • Azok az iskolás gyermekek, akiknek a szülei gyermekvédelmi támogatásban részesülnek, szintén kapnak a kényszerszünet ideje alatt élelmiszercsomagot.

  • 2020.március 16-tól bizonytalan időre bezár a sportcsarnok.

  • 2020.március 16-tól bizonytalan időre bezár a Csillagpont. A szociális munkásokkal telefonon vagy interneten keresztül tudják tartani a kapcsolatot. Elmarad a 2020.március 17-re meghirdetett pénzügyi tudatosság tanfolyam további intézkedésig.

  • 2020.március 16-tól a Polgármesteri Hivatal személyes ügyfélfogadása bizonytalan ideig szünetel. Kérjük, hogy ügyeiket telefon 85/339-303, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen intézzék. Személyesen, csak sürgős és halasztást nem tűrő ügyben fogad a Hivatal ügyfelet.

  • Ha valaki lázas, köhög és úgy véli, hogy a koronavírus tüneteit észleli, kérem ne menjen az orvoshoz, hanem hívja Dr. Vincze András háziorvos elérhetőségeit 06-85/413-066, vagy a 06-20/281-7428-as telefonszámot.

  • Kérjük, hogy kerüljék a társasági életet és különféle rendezvényeket. 

  • Kérjük továbbá, hogy aki külföldről érkezett vagy érkezi haza bármely országból, önkéntesen 2 hétig vonuljon karanténba a járvány terjedésének megelőzése miatt. Ennek betartásához az Önkormányzat minden segítséget vállal.

Fenti intézkedések további tájékoztatásig érvényben maradnak és kötelezően betartandók. Minden kedves lakónak kérjük a megértését, hiszen mindez az Önök érdekében történik. Vigyázzunk magunkra és embertársainkra.

Somogyszentpál, 2020.március 15.

Poszáné Szabó Edit
polgármester
Somogyszentpál Község Önkormányzata

 

 

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00