Kezdőlap
  • Somogyszentpál köszönti Önt!
    Somogyszentpál köszönti Önt!
  • Légifotók
    Légifotók
  • Kisvasút
    Kisvasút

    Keskenynyomtávú kisvasút Balatonfenyves és Somogyszentpál között, állandó menetrenddel.

  • Varjaskéri templomrom
    Varjaskéri templomrom

    Településünk látnivalói...

erfa logo sz20202019.01.01-én indul az EFOP-2.4.1-16-2017-00043 azonosítószámú projekt megvalósítási időszaka. A vissza nem térítendő, 198.958.094 Ft összegű Európai Uniós támogatás segítségével a projektben a lakhatási beruházások támogatása, szociális bérlakások kialakítása illetve Csillag szolgáltatóház és Csillag szolgáltató pont biztosítása történik.

 

Somogyszentpál Község Önkormányzata EFOP-2.4.1-16-2017-00043 azonosítószámú „Lakhatási körülmények fejlesztése Somogyszentpálon” című projekt megvalósítására nyert 198.958.094 Ft összköltségű vissza nem térítendő támogatást. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, célja a mélyszegénységben élők lakhatási körülményeinek javítása. A fejlesztés eredményeként 5 db szociális bérlakás kialakítása történik meg. A szociális bérlakások létrehozására és felújítására Somogyszentpál település központjában található helyszíneken kerül sor.

Az infrastrukturális fejlesztés kiemelt célja a mélyszegénységben élő családoknak a többségi társadalomba történő fizikai és társadalmi integrációja. A kialakítandó ingatlanok mindegyike alkalmas a sokgyermekes nagycsaládok lakhatásának biztosítására, a kiválasztott családok lakhatási körülményei nagymértékű javítására. Továbbá a projektben kialakításra kerül a Csillag Szolgáltató Ház és Csillagpont, az épületek kialakítása hozzájárul a projektben résztvevők számára helyben megvalósuló számos szolgáltatás igénybe vételére, különböző rendezvényen, képzésen való részvételre. 

„A projektről bővebb információt a www.somogyszentpal.hu oldalon olvashatnak.”

További információ kérhető:

Angyal Márton projektmenedzser

Elérhetőség (telefon:+36-30-301-2100), e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00