Kezdőlap
 • Somogyszentpál köszönti Önt!
  Somogyszentpál köszönti Önt!
 • Légifotók
  Légifotók
 • Kisvasút
  Kisvasút

  Keskenynyomtávú kisvasút Balatonfenyves és Somogyszentpál között, állandó menetrenddel.

 • Varjaskéri templomrom
  Varjaskéri templomrom

  Településünk látnivalói...

DSC 03232018.06.28-án került megrendezésre az EFOP-1.6.2-16-2017-00010 „Komplex fejlesztési programok megvalósítása Somogyszentpál- Kisperjésen” című projekt nyitórendezvénye. 

A rendezvény Orsós Tímea és Bogdán Tibor előadásával a cigány himnusszal  kezdődött, majd a kisperjési gyerekek verses előadása következett. A rendezvényt Dr. Berényi Sándor polgármester nyitotta meg, majd beszédet mondott Móring József Attila Országgyűlési képviselő. A projekt részleteit Angyal Márton projektmenedzser ismertette, ezt követően kötetlenebb workshop kezdődött. A több mint 100 fő bevonásával, főként jelenlét típusú szociális munkára épülő projekt 2018.03.01-vel indult és 36 hónapon keresztül fog tartani. A pályázat egyszerre tartalmaz munkaerő-piaci, szociális, egészségügyi és felnőttképzési programelemeket is, amik együttes hatásától várható a projekt céljainak teljesülése. A projekt konzorciumban valósul meg, a konzorcium vezetője Somogyszentpál Község Önkormányzata, a civil konzorciumi tag pedig az Amilla Egyesület.

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok a megjelölt források kivételével Somogyszentpál Közös Önkormányzati Hivatal tulajdonát képezik. Felhasználásuk a Hivatal írásbeli engedélyéhez kötött.

IMPRESSZUM

Elérhetőségek

PUSZTAKOVÁCSI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
SOMOGYSZENTPÁLI KIRENDELTSÉGE

Cím: 8705 Somogyszentpál Kossuth tér 1.

Tel: 70/664-7263

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ: Hétfő-szerda-péntek: 8.00 - 11.00